Lana Del Rey langer ud efter journalist

Det vakte opsigt overalt, da den den amerikanske sangerinde Lana Del Rey for nylig udtalte, at hun ville ønske, at hun var død.

Og det var da også en sandhed med modifikationer, da en journalist på den anerkendte, engelske avis The Guardian citerede den 27-årige sangstjerne for den overraskende udmelding.

- Jeg fortryder, at jeg stolede på The Guardian. Jeg havde slet ikke lyst til at lave et interview, men journalisten var vedholdende, skriver Lana Del Rey ifølge E! Online på Twitter.

Hun forklarer, at journalisten udgav sig for at være en fan, men at han havde skumle ambitioner og vinkler i ærmet.

- Måske er han i virkeligheden den kedelige journalist, som leder efter noget spændende at skrive om. Hans ledende spørgsmål om døden var udspekulerede, lyder kritikken fra Lana Del Rey.

I det kontroversielle interview fortalte den unge sangerinde, at hun ikke kan sige sig fri for at være misundelig på musikere som Kurt Cobain, Amy Winestone og Jimi Hendrix, der alle afgik ved døden i en alder af 27 år.

-  Jeg ville ønske, jeg allerede var død. Det ville jeg! Jeg har ikke lyst til at skulle blive ved med at gøre det her. Men jeg gør det, citerede The Guardian Lana Del Rey for at sige.

Men skal man tro stjernen selv, er den udtalelse altså fremprovokeret af journalistens ledende spørgsmål.

På Twitter har journalisten fra The Guardian, Tim Jonze, forsvaret sig imod Lana Del Reys beskyldninger.

- Det er ikke rart at spørge en popstjerne, om hun finder idéen om at dø i en ung alder attraktiv - det er et dystert spørgsmål, men ikke et ledende et, skriver han og tilføjer, at hun havde mulighed for at svare nej.

Newspaq

 

Dagens Gossip