Landin og Rhein-Neckar Löwen er tæt på tysk mesterskab

Rhein-Neckar Löwen fortsætter kursen mod det tyske mesterskab i håndbold. Med den danske landsholdsmålmand Niklas Landin mellem stolperne blev det i næstsidste spillerunde til en hjemmesejr på 41-28 over ligaens nummer seks, Melsungen.

Allerede i første halvleg satte Rhein-Neckar Löwen tingene på plads og bragte sig foran 21-12, men topholdet kunne ikke tillade sig at slække på tempoet af den grund.

Det kan nemlig meget vel blive den samlede målforskel for hele sæsonen, der placerer mesterskabet mellem Rhein-Neckar Löwen og den øjeblikkelige nummer to, Kiel.

Nu endte det med en sejr på 13 overskydende mål, og det betyder, at Rhein-Neckar Löwen ud over at have den bedste målscore har 57 point for 33 kampe, mens Kiel har 55 point for 32 kampe.

Hvis Kiel som forventet vinder sine to sidste kampe ude mod TuS N-Lübbecke og hjemme mod Füchse Berlin, og Rhein-Neckar Löwen slår Gummersbach på udebane, slutter de to hold begge på 59 point.

Så bliver målscoren afgørende, og efter onsdagens sejr er Rhein-Neckar Löwen 21 mål bedre i det regnskab. Men Kiel har altså en kamp mere til at pynte på scoren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip