Landsby advarer mod pædofil på Facebook: Har offentliggjort hans og konens navn, adresse, kæledyr og domme

Da en borger i Bække i Sydjylland fandt ud af, at en tidligere dømt pædofil og hans kone var flyttet til landsbyen, gik vedkommende straks til tasterne og advardede på landsbyens Facebook-side. Det skriver JyskeVestKysten.

Af advarslen på Facebook fremgik navn på den tidligere dømte og hans kone, deres adresse i byen, kæledyr, biler med regestringsnumre og detaljer fra mandens domme om overgreb mod børn.

Læs også: Kommende mor skal vælge mellem baby eller pædofil ægtemand

Ifølge JyskeVestkysten bor et af mandens tidligere ofre i Bække, og det var formentlig derfor en bekymret borger offentliggjorde alle oplysningerne på Facebook.

Nu går debatten i Bække, som hører til Vejen Kommune, på, om det er okay at hænge en mand ud, der har taget sin straf. JyskeVestKystens læsere, som bor i lokalområdet, har udtrykt deres mening:

Læs også: Mor advarer mod kendt park: Mand forsøgte at tørre børn i numsen og tage billeder af dem

"Manden har taget sin straf. Og andre risikerer en injuriesag ved at hænge ham ud. Forstår godt at man vil passe på sine børn, men det er ikke den rigtige måde. Start med at tale med børnene om hvem det er ok at tale/gå med.", skriver en forstående kvinde.

"Ja , han skulle have tatoveret i panden, at han er børnepiller. Hvis vi voksne ikke skulle beskytte børnene fra den slags "mennesker", hvem skal så?", skriver en forarget kvinde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi er man i tvivl om, hvorvidt det er lovligt at advare mod en tidligere dømt offentligt.

- Det er et komplekst regelsæt. Det er ikke sikkert, det er ulovligt, men det er heller ikke sikkert, at det ikke er. Der skal en konkret, juridisk vurdering til, siger linjechef i Syd og Sønderjyllands Politi, Lars Bræmhøj, til JydskeVestkysten.
    

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip