Landsholdsbobler vil forlade Esbjerg senest til sommer

Fodboldklubben Esbjerg skal snart se sig om efter en ny spiller til midterforsvaret.

I hvert fald siger 24-årige Kian Hansen, at han vil væk fra klubben. Gerne allerede i vinterens transfervindue, og ellers senest til sommer.

- Jeg håber på at komme af sted i vinterhalvåret. Hvis ikke, skal jeg af sted til sommer. Jeg synes, at jeg trænger til nye udfordringer og luftforandringer, og jeg føler mig lidt groet fast i Esbjerg, siger Kian Hansen til tipsbladet.dk.

Midterforsvareren, der i år har været udtaget til A-landsholdet uden at få debut, forlængede i april sin aftale med klubben, så den udløber i sommeren 2016.

Han ønsker dog ikke at blive kontraktperioden ud.

- Jeg har mod på at prøve mig af et andet sted, men omvendt er det ikke livsvigtigt, at jeg kommer af sted i vinter. Hvis jeg ikke gør, bliver jeg gerne til sommer, for vi har et spændende forår, siger han.

Esbjerg er efter fire kampe af gruppespillet i Europa League allerede sikker på at gå videre til 1/32-finalerne.

- Jeg ser det som et udstillingsvindue, så jeg har meget af spille for. Jeg kan vise mig frem og blive udfordret spillemæssigt. Jeg synes også, jeg har vist i Europa League, at jeg kan være med på højeste niveau, siger Kian Hansen.

I Superligaen må han til gengæld se til fra tribunen i den kommende tid, eftersom han for tre dage siden pådrog sig et rødt kort i 0-1-nederlaget ude mod Sønderjyske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip