Landsholdsmålmand redder sit hold i danskeropgør

Niklas Landin fik en afgørende rolle i sidste minut af håndboldkampen mellem Hamburger SV og Rhein-Neckar Löwen lørdag.

Landins Rhein-Neckar Löwen vandt danskeropgøret i Hamburg med 26-25 foran flere end 12.000 tilskuere i Hamburg, og det var blandt andet i kraft af en flot dobbeltredning af landsholdsmålmand Niklas Landin i slutfasen.

Her tog han sig inden for få sekunder af skudforsøg fra Pascal Hens og Kentin Mahé.

Hjemmeholdet havde både Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen med, men manglede flere andre bærende spillere. Måske derfor var Rhein-Neckars Löwens danske træner Nikolaj Jacobsen ifølge nyhedsbureauet dpa rasende over sit holds præstation undervejs i kampen.

Hamburg førte med 21-18, da der manglede et kvarter af kampen, men gæsterne skruede op for gassen i en hektisk slutfase.

I Flensburg stod Anders Eggert, Thomas Mogensen og Lasse Svan Hansen for i alt 21 mål, da hjemmeholdet vandt 32-18 over HBW Balingen/Weilstetten. Anders Eggert blev topscorer med 10 mål i kampen.

Rhein-Neckar Löwen er nummer to i Bundesligaen, mens Flensburg er på tredjepladsen. De er henholdsvis to og fire point efter topholdet THW Kiel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip