Landsholdsprofiler til Morten Olsen: Vi er friske

Morten Olsen vil ikke tage et par af de udtagne landsholdsspillere i betragtning til torsdagens venskabskamp i Ungarn.

Det skyldes, at flere af spillerne har været i gennem et hårdt slutprogram i deres respektive klubber. Olsen vil vægte friskhed højt, når han sætter holdet.

En lang række af Olsens normale profiler melder sig dog klar til at give den fuld gas i Debrecen.

- Jeg er frisk, siger Christian Eriksen, men Tottenham-profilen afviser ikke, at landstræneren har set noget andet under de seneste dages træning.

Lilles forsvarskrumtap Simon Kjær er også klar til kamp til trods for masser af kampe i fransk fodbold.

Michael-Krohn Dehli har heller ikke nævnt over for Olsen, at han skulle være træt efter en god afslutning for Celta Vigo i Spanien.

Anfører Daniel Agger og William Kvist har ikke fået så megen spilletid i Liverpool og Fulham på det seneste, så de må vurderes til at være klar til 90 minutter mod Ungarn.

Ud fra tirsdagens træning så afprøvede Morten Olsen en 4-1-4-1-formation med Kasper Schmeichel på mål. Daniel Agger og Simon Kjær i midterforsvaret med Lars Jacobsen og AaB's Jakob Ahlmann på backerne.

William Kvist indtog den defensive midtbane med Pierre-Emile Højbjerg og Krohn-Dehli foran sig. Christian Eriksen og Kasper Kusk huserede på hver sin kant. I angrebet lå Toulouse-spilleren Martin Braithwaite.

Morten Olsen afviser dog, at man kan aflæse noget ud fra træningen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip