Landsholdsspiller forlænger med Esbjerg

Håndboldlandsholdsspilleren Lotte Grigel har forlænget sin kontrakt med Team Esbjerg så den nu løber til og med udgangen af juni 2017.

Det oplyser Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

Når kontrakten udløber vil Lotte Grigel have spillet ni sæsoner på førsteholdet i sin barndomsklub.

- Jeg har tænkt over de tilbud, jeg har fået, men jeg vil bare spille her. Siden jeg var en lille pige, har jeg haft drømme, og dem vil jeg forfølge. Jeg vil vinde DM-guld med Team Esbjerg. Jeg er en del af Team Esbjerg-familien, siger Lotte Grigel.

Team Esbjerg er tophold i kvindernes håndboldliga og træner Lars Frederiksen glæder sig over, at Lotte Grigel er med til at gøre holdet stærkt.

- Hvad overblik angår er Lotte en af de bedste spillere i Danmark. Hun opfanger lynhurtigt spilmuligheder, ingen andre ser. Da vi ikke havde så bred en trup i Team Esbjerg, var hun en hovedårsag til, at vi klarede os. Hun har været med til at løfte holdet op til allerhøjeste niveau, siger træneren.

Lotte Grigel blev knæskadet under EM-slutrunden i Ungarn i december. Hun genoptræner nu for at blive klar, men forventes at være ude hele januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip