Landsholdsspiller: Klavs Bruun har vindermentaliteten

Der er glæde på det danske kvindelandshold i håndbold over udnævnelsen af Klavs Bruun Jørgensen som ny landstræner fra den 1. juni.

København Håndboldspilleren Pernille Holmsgaard ser frem til samarbejdet med den nuværende Team Tvis Holstebro-træner, der har fået en treårig kontrakt.

- Det virker rigtig spændende. Jeg synes, at han har noget vindermentalitet over sig. Han er engageret og får sine hold til at præstere.

- Han får spillere til at blomstre, som vi for eksempel har set med Michael Damgaard.

- Klavs har også en andel i, at Michael spiller så godt. Jeg er sikker på, at han kan overføre det til kvindelandsholdet, siger Pernille Holmsgaard med henvisning til ligatopscoreren fra Team Tvis Holstebro.

Hun er ligesom Dansk Håndbold Forbunds sportschef, Ulrik Wilbek, ikke bekymret over, at Klavs Bruun Jørgensen overtager landsholdet kun seks måneder før VM-slutrunden på hjemmebane.

- Den første tanke, man får, er selvfølgelig, om det er tid nok. Men jeg synes, at Ulrik Wilbek har en pointe. Vi har 45 træningsdage, og vi kan træne to gange om dagen.

- Når man ser på herrelandsholdet, så har Gudmundur Gudmundsson heller ikke været der i lang tid, og de spiller super håndbold.

- Så jeg er ikke så bekymret for det. Det kan også give nye energier, at der kommer nye folk ind. Det kan kickstarte en masse, så vi kommer til at ride på en bølge af energi, siger Pernille Holmsgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip