Landsholdsspiller skifter til bundprop

Landsholdsspilleren Kristina Kristiansen skal fra næste sæson spille for håndboldklubben Nykøbing Falster, som har sat en ny satsning i søen fra den kommende sæson.

Det offentliggjorde klubben søndag på et pressemøde i Nykøbing Falster.

- Jeg glæder mig til at være en del af NFH-holdet fremover. Som udehold har det altid været mega fedt at spille i Scandlines Arena og mærke den store opbakning til hjemmeholdet, siger Kristina Kristiansen i en pressemeddelelse.

Landsholdsspilleren kommer fra Team Tvis Holstebro, hvor hun har spillet i otte sæsoner.

- Det har været en svær beslutning at forlade Holstebro efter otte år, men jeg glæder mig meget til at være med til at bygge et helt nyt projekt op i Nykøbing, siger håndboldspilleren videre.

Nykøbing Falster Håndbold er lige nu bundprop i kvindernes håndboldliga, og klubben er i overhængende fare for at rykke ud af ligaen og spille næste sæson i 1. division.

Alligevel har klubben indledt en satsning på at skabe et stærkt sportsligt fundament.

- NFH er en vinderklub, og derfor kickstarter vi nu NFH version 2.0, fordi vi kan og vi vil. Opbakningen fra fans, tilskuere og sponsorer har aldrig været større, siger klubbens direktør Søren Jakobsen i pressemeddelelsen.

Tidligere har klubben også skrevet kontrakt med træneren Niels Agesen, der lige som Kristina Kristiansen kommer fra Team Tvis Holstebro.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip