Landstræner: Harry Kane skal til U21-EM

Tottenhams Harry Kane har været den helt store komet i Premier League i denne sæson, og til sommer skal Christian Eriksens holdkammerat være med til at sikre engelsk succes ved U21-EM.

A-landstræner Roy Hodgson giver nemlig ikke meget for medierne og Tottenhams frygt for, at spilleren skulle være udmattet efter en hel sæson. Det siger han til ESPN.

- Hvis du vil være en international spiller, så skal du acceptere, at der er fodboldturneringer om sommeren efter ligasæsonen. Sådan har det altid været, og hvis du vil være en spiller i topklasse, så skal man ikke snakke om udmattethed.

- Harry Kane vil gerne med U21-landsholdet. Han vil gøre arbejdet færdigt, for han har en kæmpe andel i kvalifikationen til turneringen. Harry kan bringe England langt i slutrunden, siger landstræneren.

I U21-kvalifikationen scorede Harry Kane otte mål for England i 10 kampe.

Under sidste uges landskampspause debuterede Harry Kane for A-landsholdet, hvor han kom på måltavlen blot 79 sekunder efter sin indskiftning mod Litauen.

Tirsdag var Kane så i startopstillingen, da England spillede uafgjort på udebane mod Italien.

Roy Hodgson understreger, at det er op til U21-landstræner Gareth Southgate at vælge, om han vil udtage Harry Kane.

U21-slutrunden spilles i Tjekkiet fra 17.-30. juni.

Danmark er også med ved slutrunden, og Jess Thorups tropper kan støde ind i England - og muligvis Harry Kane - hvis de to hold klarer sig videre til semifinalen eller finalen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip