Landstræner om Eggert-afbud: Ikke lige til at erstatte

Håndboldlandsholdets fløjprofil Anders Eggert har valgt at tage en pause fra landsholdet. Han er træt og vil bruge de næste mange måneder på sin familie. Hans hustru venter barn nummer to.

Den nyhed ærgrer Danmarks islandske landstræner Gudmundur Gudmundsson, for det kommer til at kræve noget arbejde at finde en "ny Anders Eggert."

- Han er en fantastisk spiller, og han er ikke mulig bare lige at erstatte, men jeg skal nok finde en løsning, siger landstræneren til TV2 Sport.

- Selvfølgelig er det et problem i forhold til opbygningen af landsholdet, når en af holdets bedste spillere melder fra, men det hjælper jo ikke at fokusere på det, fortsætter landstræneren, som dog har forståelse for, at Anders Eggert har brug for tid med familien.

Til DR Sporten peger Gudmundur Gudmundsson på Casper U. Mortensen som den oplagte afløser på venstre fløj, men han er ikke den eneste.

- Vi har nogle andre i den danske liga. Så nu vil jeg kigge på, hvem der passer bedst til holdet, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip