Landstræner tilfreds efter 0-0: Men vi kan blive bedre

Landstræner Niels Frederiksen er generelt tilfreds med OL-fodboldlandsholdets første opgør ved OL, hvor det blev til 0-0 mod Irak.

Det siger han efter kampen til TV2.

- De var farlige på nogle standardsituationer, og vi lavede nogle enkelte personlige fejl, men jeg synes, at vi spillede lige op med dem, hvis man måler på chancer.

- Så jeg er tilfreds med, at der generelt blev leveret fine præstationer, og nu har vi en ambition om at blive bedre, når vi skal møde Sydafrika, siger Niels Frederiksen.

Den danske træner erkender, at holdet kan blive spillet bedre sammen.

- Vores organisation er ikke helt på plads, og jeg synes ikke, at vi var helt dygtige nok på bolden. Tingene sad ikke helt i skabet, og vi manglede lidt mod til at spille bolden ind i midten, siger landstræneren til TV2.

Frem mod OL-turneringen er det danske hold blevet ramt af stribevis af afbud. Og det har naturligvis en betydning for sammenspillet på holdet, siger landstræneren.

- Det er klart, at det har en betydning, så derfor er jeg også sikker på, at vi bliver bedre i næste kamp, lyder det fra Niels Frederiksen.

Undervejs i torsdagens opgør havde den irakiske profil Ali Adnan en række farlige frisparksforsøg. Alle skud blev dog klaret på fornemste vis af den danske målmand Jeppe Højbjerg.

Landstræneren var da også godt tilfreds med sin keeper.

- Han stod en god kamp, og vi skal også stole på, at han står et godt OL. Så vi håber bare, at han fortsætter, lyder det fra Niels Frederiksen.

OL i Rio begynder officielt natten til lørdag, hvor der er åbningsceremoni. Næste gang, det danske fodboldhold skal i aktion, er imod Sydafrika natten til mandag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip