Landstræneren stopper hos dansk EM-rival

Paulo Bento stopper som landstræner for Portugal efter en skidt start på EM-kvalifikationen.

Det skriver nyhedsbureauet AFP, der samtidig oplyser, at Bento og det portugisiske fodboldforbund er nået til enighed om at stoppe samarbejdet.

Portugiserne kommer i næste måned på besøg i København i kvalifikationen til slutrunden i Frankrig om to år, og det står nu klart, at det bliver med en ny træner på bænken.

I søndags tabte Portugal uden superstjernen Cristiano Ronaldo på hjemmebane med 0-1 til upåagtede Albanien.

Det skuffende resultat kommer efter et VM, der heller ikke indfriede de mange forventninger, der var til det portugisiske mandskab.

Ronaldo og holdkammeraterne tabte 0-4 til de senere tyske verdensmestre i holdets første kamp, inden man måtte nøjes med 2-2 mod USA. Portugal sluttede VM af med en 2-1-sejr over Ghana inden hjemrejsen. Tyskland og USA gik videre til knockoutfasen.

Danmark, der om nøjagtig en måned skal på besøg i Albanien, har fået en langt bedre pointmæssig start på EM-kvalifikationen med en 2-1-sejr over Armenien.

Tre dage efter den danske udekamp i Albanien kommer Portugal den 14. oktober på besøg i Telia Parken.

Det sidste hold i Danmarks kvalifikationsgruppe er Serbien.

De to bedste hold er sikret direkte adgang til EM i Frankrig, mens nummer tre muligvis kan kvalificere sig til to playoff-kampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip