Langer ud efter Oh Land: 'Hun er til grin'

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det vil altid være svært at gøre alle tilfredse, og det har Oh Land indset.

I Danmark bliver der fredag efter fredag tændt for tv'et, når "X Factor" kører over flimmerkasen. Og der skal ikke lægges skjul på, at det kan være svært at gøre alle tilfredse, hvilket heller ikke lykkedes for Oh Land.

Det var nemlig hende, der sørgede for, at det var Hiba, der skulle forlade konkurrencen.

Læs også

Droppede frisørjobbet: Tjener nu 8,5 mio. kr. om året ved at sælge frække billeder

Hun fik valget mellem Thomas Blachmanns gruppe Neva & Ida og Martin Jensens artist Hiba. 

Og som bekendt sendte hun Hiba hjem, der reagerede ved at bryde sammen på "X Factor"-scenen, da hun måtte forsøge at overbevise dommerne om, at hun fortjente at gå videre. 

Oh Lands beslutning er dog ikke faldet i god jord hos seerne.

Det skriver SE og HØR, der har fundet flere kommentarer, der viser, hvor utilfredse folk er med, at Hiba blev sendt hjem. 

"Jeg forstår simpelthen ikke Oh Lands valg. Hun syntes, at den ENE af de to piger sang godt og kan give noget, men det er jo for helvede ikke nok! Det nytter jo ikke, at hun syntes, den ENE var god, når det kræver TO. Oh Land er til grin," bliver der skrevet på Facebook. 

Det er noget, som den garvede "X Factor"-dommer ikke er begejstret for.

"Dem der skriver, er dem, der enorm oprevede og vrede. Det synes jeg da, er vildt træls, lyder det fra Oh Land," da SE og HØR fanger hende på telefonen efter aftenens liveshow.

"Et er, at folk er uenige, det er fuldstændig lovligt, og det skal folk have lov til, men jeg forstår ikke, at man har behov for at nedgøre og tilsvine og bruge groft sprog," forklarer hun.

Læs også

Forældre tvinger tvillinger til at blive gift: 'De var elskere i tidligere liv'

 

Dagens Gossip