Lars Bak afviser nyt soloshow på Champs-Elysees

admin

|

27/07/2014

Dagens topnyheder

Den danske Lotto-rytter Lars Bak har flere gange set sit snit til at køre solo, når Tour de France-feltet har ramt de sidste kilometer på rundstrækningen i Paris, der slutter på Champs-Elysees.

Men det kommer ikke til at ske på Tourens sidste etape søndag. Holdet satser alt på at køre sprinteren André Greipel frem til etapesejr i den formodede massespurt.

- Vi satser alt på Greipel i dag. Vi har set mange gange, at det handler om at sidde i anden eller tredje position, når man kører ind i sidste sving, så det vil vi prøve med Greipel, siger Lars Bak om søndagens taktik.

- Vi skal ikke sende nogen i udbrud på Champs-Elysees, som vi har prøvet før. Min opgave bliver at holde sammen på det og hente de typer, der kan finde på at stikke af som eksempelvis Jens Voigt.

Marcel Kittel (Giant) er umiddelbart den største favorit til at vinde søndagens etape. Han viste sine sprintevner frem ved at vinde tre etaper i den første uge af årets Tour de France.

Spørgsmålet er, om han er i samme gode forfatning efter tre ugers strabadser på de franske veje.

- Kittel ser lidt mere træt ud i år, men det står mellem ham, Greipel og Peter Sagan. Og så har Quick Step også et godt hold med nogle stærke ryttere, siger Lars Bak.

/ritzau/