Lars Bak: Vi vil splitte feltet ad

Selvom den første af lørdagens to etaper i Post Danmark Rundt er en kort en af slagsen, så er danske Lars Bak (Lotto-Belisol) ikke sen til at melde ud, at han gerne vil lave ballade i feltet.

Der er nemlig en voldsom sidevind på den kun 98 kilometer lange etape fra Nyborg til Odense, og det vil Bak og hans hold udnytte.

- Der er meget sidevind i dag, så vi vil sidde oppe i fronten og så se, om vi kan splitte feltet ad. Vi er klar på at lave noget ravage i dag, siger Lars Bak, der har et klart mål med dagens taktik.

- Vi skal se, om vi kan få ændret i klassementet, og så må vi tage lidt chancer. Vi har jo tre mand i top-syv, så vi kan både tabe, men også vinde på det i dag. Det er en chance, vi er klar til at tage, siger han

Senere lørdag venter også en kort enkeltstart i Middelfart, hvor Lars Bak også må regnes blandt favoritterne. Men den etape er ikke i fokus endnu.

- Fuld fokus og koncentration er på den første etape og slet ikke på enkeltstarten, for det kan godt blive lidt halvfarligt derude i dag med vinden.

Lars Bak ligger aktuelt nummer syv i klassementet 23 sekunder efter den førende rytter Manuele Boaro fra Tinkoff-Saxo.

/ritzau/

 

Dagens Gossip