Lars Christiansen optaget i Hall of Fame

Lars Christiansen blev lørdag aften i forbindelse med DR's Sports 2014-show i Boxen i Herning optaget som det 30. medlem af sportens Hall of Fame.

338 landskampe spillede den pensionerede håndboldstjerne, og det blev til 1503 mål for Danmark i en periode på over 20 år.

- Jeg er enormt stolt over at komme i det fine selskab, som Hall of Fame er. Det er den ypperste kåring, som en sportsmand kan opnå. Jeg har altid jagtet mine øjeblikke og forsøgt at gøre en forskel på og uden for banen.

- Den her pris bekræfter, at med drømme og hårdt arbejde kan ting blive til virkelighed, siger Lars Christiansen til Hall of Fames hjemmeside.

To EM-titler vandt han med Danmark samt en række tyske og danske mesterskaber.

Preben Kragelund, der er formand for Hall of Fame-komitéen, siger:

- Danmark har i en årrække haft en gylden generation af herrehåndboldspillere, hvoraf en af de allermest fremtrædende er Lars Christiansen.

- Flest landsholdsmål og -kampe gennem tiderne siger alt om, hvorfor komitéen valgte Lars Christensen som nyt medlem af sportens Hall of Fame.

- Det tæller desuden ikke ned, at Lars Christiansen altid har været en vellidt og humørfyldt sportsmand, der sætter holdet højere end sig selv, siger Kragelund.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip