Lars Eller hjælper Montreal til ny NHL-sejr

19/10/2014

Lars Eller er sammen med sin klub Montreal Canadiens kommet fremragende fra start i den nye NHL-sæson.

Lørdag vandt holdet 3-2 hjemme over Colorado Avalanche, hvilket var den femte sejr ud af seks mulige. Derfor topper holdet stadig Atlantic Division.

Udeholdet førte ellers 1-0 efter den første periode, men tre scoringer i den anden periode til Montreal ændrede kampbilledet.

Lars Eller blev noteret for en assist ved målet til 3-1, da han sendte kampens store spiller P. K. Subban af sted i slutningen af perioden.

En anden dansk profil Frans Nielsen kom ned på jorden med sin klub New York Islanders. Efter fire sejre på stribe blev det til sæsonens første nederlag med 1-3 på udebane mod Pittsburgh Penguins.

Nielsen spillede knap 19 minutter af opgøret, som Islanders førte 1-0 efter den første periode.

Holdet topper trods nederlaget stadig Metropolitan Division.

Næsten nøjagtig samme spilletid fik Mikkel Bødker, da hans klub, Arizona Coyotes, tabte 1-6 på hjemmebane til St. Louis Blues.

Endelig fik Jannik Hansen knap 11 minutter på isen, da hans klub Vancouver Canucks tabte hjemmekampen mod Tamba Bay Lightning med 2-4.