Lars Eller-scoring indleder flot Montreal-comeback

08/11/2015

Montreal Canadiens kan stadig bryste sig af være sæsonens bedste hold i den nordamerikanske NHL-liga.

Natten til søndag dansk tid holdt det dog hårdt, inden den canadiske klub kunne juble over sæsonens 13. sejr ud af 16 mulige.

Holdet danske islæt, Lars Eller, spillede en afgørende rolle, da stillingen 1-2 i kampens sidste fase blev vendt til en sejr på 4-2 hjemme over Boston Bruins.

Det var danskerens femte scoring i denne sæson.

Med 11 minutter tilbage af tredje periode scorede Lars Eller til 2-2, og yderligere to scoringer i kampens sidste 68 sekunder sikrede Montreal sejren.

Jannik Hansen kunne ikke forhindre, at hans canadiske klub, Vancouver Canucks, på udebane tabte 2-3 til Buffalo Sabres.

Også Nikolaj Ehlers var impliceret i et nederlag, da Winnipeg Jets hjemme tabte 0-3 til Philadelphia Flyers.

På udebane vandt Anaheim Ducks 1-0 over San Jose Sharks, men der var ikke spilletid til Frederik Andersen i Anaheims mål.