Lars Eller sørger for Montreal-sejr over arvefjender

24/01/2016

På en scoring af danske Lars Eller vandt Montreal Canadiens natten til søndag 3-2 over rivalerne fra Toronto Maple Leafs i NHL.

Braget på isen mellem de to canadiske rivaler skulle afgøres på straffeslag efter 2-2 i den ordinære kamp.

Lars Eller blev sat til at afvikle gæsternes femte straffeslag. Da hjemmeholdets Joffrey Lupul netop havde brændt, kunne den 26-årige dansker afgøre kampen for Montreal Canadiens.

Lars Eller skøjtede først ud i siden, og da danskeren nærmede sig Toronto-målet, trak han på tværs af isen og lagde med stort overblik pucken forbi James Reimer i hjemmeholdets mål.

Dermed sikrede Lars Eller Montreal Canadiens den første sejr i de seneste fem kampe i NHL.

Danskeren havde det fint med at stå med Montreals skæbne i sine hænder.

- Det skal man kunne lide. Det er den slags, man lever for som sportsudøver.

- Det er klart, at jeg var en smule nervøs, men det skal man også være, når man står i den situation. Det er sjovt, og det er sådan noget, man gerne vil, siger Lars Eller til nhl.com.

Danskeren blev desuden noteret for en assist i opgøret, da Montreal i første periode bragte sig foran 2-0. Scoringer til Toronto i anden og tredje periode betød, at kampen blev sendt ud i overtid. Her lykkedes det ikke nogen af holdene af få scoret.