Lars Eller trak det længste strå mod Frans Nielsen

Lars Eller havde med en assist og et mål i tomt bur en pæn andel i, at Montréal Canadiens kunne trække sig sejrrigt ud af danskermødet mod New York Islanders lørdag nat.

Frans Nielsen var tilbage på isen for hjemmeholdet efter at have siddet over i fredagens nederlag til Ottawa Senators, men lige lidt hjalp det, og New York Islanders har nu tabt fire hjemmekampe på stribe.

Faktisk var Frans Nielsen på isen alle tre gange, da Montréal fik pucken i New York-nettet. Anden gang var det med Lars Eller i oplæggerrollen for Canadiens, da han i en undertalssituation opsnappede en puck fra Islanders' målmand og spillede holdkammeraten Max Pacioretty fri foran mål.

Frans Nielsen havde senere en god chance for at reducere i en situation, hvor han var næsten alene med Canadiens-målmand Carey Price, som dog uden større panik opsnappede forsøget – til danskerens tydelige frustration.

Lars Eller fik til gengæld til allersidst cementeret Canadiens’ sejr med et mål i tomt bur, da Neuvirth var på bænken til fordel for en ekstra Islanders-angriber.

Montréal overtager med sejren førstepladsen i hele NHL og er stort set sikker på en plads i ligaens slutspil. New York Islanders ligger også pænt i sin division og meget skal gå galt, hvis ikke Frans Nielsen gør Lars Eller selskab i slutspillet, der starter til april.

I lørdagens anden NHL-dyst med dansk deltagelse diskede Jannik Hansen op med et mål, da hans Vancouver Canucks besejrede Toronto Maple Leafs med 4-1.

Også Vancouver ligger i øjeblikket til at indløse en slutspilsbillet, men Jannik Hansens klub har ikke helt så meget luft ned til konkurrenterne som de andre danskerhold.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip