Lars Jacobsen: Skal ramme en topdag for at slå Frankrig

Det danske landshold skal ifølge den rutinerede højreback Lars Jacobsen ramme allerhøjeste niveau, hvis det skal lykkes at slå Frankrig søndag aften i en venskabskamp i Saint-Etienne.

Selv om angrebsstjernen Karim Benzema og flere andre profiler måske bliver sparet, så har Frankrig andre, der kan tage over.

- De har international klasse på alle pladser.

- De to Lyon-spillere Nabil Fekir og Alexandre Lacazette er toneangivende i den franske liga. De har fart, teknik og kan lave mål, siger Lars Jacobsen.

- Det skønne ved fodbold er, at alle hold kan matche hinanden på dagen. Frankrig er nok et niveau over os, men det kan vi udligne på dagen.

- Vi skal ramme en topdag, hvis vi skal have mulighed for at lave et resultat. Det er en fed udfordring, siger højrebacken, der onsdag stod over i 3-2-sejren mod USA på grund af et maveonde.

Nu er den 35-årige forsvarsspiller fra Guingamp klar igen.

- Det er ikke svært at sætte sig op til en kamp mod Frankrig. Specielt fordi jeg selv spiller hernede. Hvis vi ikke spiller op til vores bedste, så bliver vi kørt over af et fransk tog.

- Vi skal spille med overbevisning og tro på egne evner. Vi skal turde at spille fodbold. Gør vi det, så kan vi lave et spændende resultat, mener han.

Søndagens venskabskamp mod franskmændene går i gang klokken 21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip