Lars Jørgensen om KIF-sejr: Vi var heldige

KIF Kolding København bevægede sig på kanten til sæsonens første Champions League-nederlag, men efter at have været bagud det meste af udekampen mod polske Wisla Plock vandt danskerne 29-28.

- Det var en intens og i perioder god kamp, men vi kom til at lave for mange fejl i forhold til normalt, når vi var ved at få overtaget.

- De førte med tre og kunne have kommet foran med fire eller fem, og så havde kampen måske været lukket. På den måde var vi heldige, siger forsvarsgeneralen Lars Jørgensen.

Han kaldte det tilfældigheder, at holdet vandt kampen i de sidste fem minutter, men påpegede samtidig, at holdet er dygtigt i de jævnbyrdige slutfaser i Champions League.

- I den sidste fase er vi rolige i den slags kampe. Vi ved, at kampene først bliver afgjort i de sidste 10 minutter, så det handler om at komme frem til slutfasen i en ordentlig forfatning, og så plejer vi at være gode til at afvikle slutfasen, vurderer Jørgensen.

Med sejren skal KIF dumme sig grumt for ikke at slutte i top-tre i gruppe B, som holdet fører foran Barcelona og Flensburg-Handewitt.

Men en placering blandt de to bedste kan give en endnu bedre lodtrækning til 1/8-finalerne.

- Sejren stiller os godt, særligt hvis vi også slår Plock på hjemmebane. Men der er stadig mange point at spille om, og Barcelona og Flensburg har stadig ikke mødt hinanden, siger Lars Jørgensen.

KIF Kolding København møder Wisla Plock i sin næste kamp på hjemmebane 23. november.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip