Lars Krogh bliver kvindetræner i Esbjerg

Den tidligere danske landsholdsspiller Lars Krogh Jeppesen skifter spor på håndboldbanen.

Lars Krogh Jeppesen forlader en stilling i KIF Kolding København for at gå ind i trænerteamet omkring Team Esbjergs håndboldkvinder.

Det fortæller esbjergenserne i en pressemeddelelse.

Det er fortsat Lars Frederiksen, som er cheftræner i Esbjerg, mens den 35-årige Lars Krogh Jeppesen skal være assistent.

- I min aktive karriere har jeg altid godt kunnet lide at flytte mig og lade mig inspirere og udvikle af nye omgivelser og mennesker. Jeg ser et stort potentiale i disse piger. Jeg glæder mig til jobbet i Esbjerg og møder med åbent sind og god energi, siger Lars Krogh Jeppesen.

Han har selv spillet i flere store klubber i Europa og kommer senest fra en stilling i KIF, hvor han var assistenttræner, salgsansvarlig og manager.

- Vi ønskede at hente en kompetent håndboldpersonlighed med erfaring som spiller, som kan supplere Lars Frederiksen rigtig godt, og det er jeg overbevist om, at vi får med Lars Krogh Jeppesen, siger sportschef Thomas Hylle.

Aftalen gælder for den kommende sæson.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip