Lars Krogh: Vi skal op i gear mod Aalborg

Det har været et presset kampprogram, som KIF Kolding København har været igennem i de sidste mange uger. Det har stået på kampe hver tredje eller fjerde dag.

Nu har KIF-spillerne dog en kort periode, hvor der kan rettes fokus på træningen frem mod udekampen på lørdag i Gigantium, hvor Aalborg Håndbold venter.

Og her kommer KIF Kolding på en svær opgave, vurderer KIF Koldings assistenttræner og vikarierende spiller Lars Krogh Jeppesen over for klubbens hjemmeside.

- Aalborg er måske det hold, der præsterer bedst i øjeblikket, og de er utrolig stærke på hjemmebane. Det så man senest mod Flensburg-Handewitt og også mod Skjern.

- Vi skal være helt oppe i gear på lørdag, hvis vi skal have noget med hjem fra Gigantium, og det handler utrolig meget om opladningen til kampen.

- Lige nu har vi stor fokus på vores træningsindsats, så vi forbereder os bedst muligt på den svære opgave, siger Krogh Jeppesen.

Det er ikke kun på lørdag, at KIF Kolding møder skrap modstand. De næste modstandere tæller blandt andre Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro.

Lars Krogh Jeppesen ser meget frem til den kommende periode, og han er sikker på, at spillerne glæder sig til kampene i december.

- Det er klassemandskaber, vi skal møde. Selvom det ikke er alle, som har fået den bedste start på sæsonen, så fornægter kvalitet sig aldrig, mener han.

- Bjerringbro er et klassemandskab. De har fået en lidt skæv start, men nu kommer de med en ny træner, og alle får ligesom chancen for at starte på en frisk.

- Og de viste senest mod Sønderjyske, at de kan spille en god gang håndbold, siger Lars Krogh Jeppesen og fortsætter:

- Der er altid lidt ekstra nerve, når vi møder Bjerringbro-Silkeborg. Så det bliver en intens fight mellem to gode mandskaber.

KIF Kolding skal i december spille seks kampe på 19 dage. KIF Koldings næste kamp mod Aalborg på lørdag spilles klokken 17.10.

/ritzau/

 

Dagens Gossip