Lars Løkke Rasmussen involveret i båd-ulykke

Henrik R

1 uge siden

|

09/06/2024
Nyheder
Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com
Både den nuværende- og ligeledes den tidligere statsminister, har det ikke let disse dage.

Dagens topnyheder

Der kan ikke ligefrem siges at være held forbundet med statsministertitlen disse dage.

For to dage siden blev statsminister Mette Frederiksen overfaldet af en 49-årig fuld polsk mand, hvilket resulterede i et mildt piskesmæld.

Her to dage efter er det så Mette Frederiksens forgængers tur, da den forhenværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, har været involveret i en ulykke.

Det fortælle formanden for Moderaterne selv i et opslag på Facebook.

En tur på rigshospitalet

Det var under en sejltur med datteren og et par ansatte i moderaterne, at ulykken fandt sted.

På Facebook fortæller Lars Løkke Ramussen, at han og de andre kom galt af sted, da båden grundet forhøjet vandstand kom til at hænge under en af broerne, som han normalt ellers glider galt under.

Hans datter Lisa fik hovedet i klemme mellem bro og båd, mens Lars Løkke Rasmussen selv fik skamferet hånden for at holde båden, så det ikke gik galt for datteren Lisa.

"Lisa måtte en tur forbi Rigshospitalet for lige at blive scannet. Hun er heldigvis efter alt at dømme ok, men er pænt hævet og har hudafskrabninger. Selv slap jeg med en hævet hånd." fortæller Lars Løkke Rasmussen, inden han kort efter fortæller, hvorfor han går ud med episoden på Facebook.

‘Hvad kommer det mig ved’, kan du spørge. Ikke en dyt, men nu står der en journalist uden foran det sted, jeg befinder mig, som har opsnappet ‘historien’ … og så kan jo lige så godt skrive den selv." slutter han.