Lars Rasmussen bliver ny træner i Ringkøbing

Der er et velkendt håndboldnavn, der tager over efter Allan Heine i Ringkøbing Håndbold på en toårig aftale.

38-årige Lars Rasmussen har de seneste to sæsoner stået i spidsen for Vendsyssel, som han bragte frem til de afgørende kvalifikationskampe om oprykning til Boxer Dameligaen, inden Skive bremsede holdet.

Nu får Lars Rasmussen, der i sin aktive karriere nåede 86 landskampe, sin debut som ligatræner, og det skal ske i en klub, han er tryg ved.

- Det er mit klare indtryk, at Ringkøbing Håndbold er en klub, hvor der styr på tingene, og fundamentet er i orden. Der er ambitioner og visioner, men det er stadig indenfor fornuftens rammer, og det kan jeg godt lide.

- Det vækker respekt, at man rykkede op i sidste øjeblik for et par sæsoner siden, men nu skal man spille sin tredje sæson i ligaen.

- Det er en flot udvikling, og jeg glæder mig til at bidrage til, at man stille og roligt kan taget et skridt videre, siger Lars Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han har en klar plan for, hvordan han vil sætte sin signatur på klubbens udvikling.

- Jeg går meget op i at udvikle den enkelte spiller, så det kan give afkast på holdets udvikling. Men det starter med den enkelte spiller, og der føler jeg, jeg kan gøre en forskel.

- Det er også en del af min måde at være træner på, at dialogen med spillerne er meget vigtig. De kan være trygge ved at gå til mig, hvis der er nogle problemer.

- Jeg kan huske trænere i min egen karriere, hvor det bare var træning eller kamp og så væk igen. Det er ikke måden, jeg vil være træner på, siger Lars Rasmussen.

I Ringkøbing tror man, Lars Rasmussen er den helt rigtige person til at drive klubben videre fremad.

- Han har vist flotte resultater og flot udvikling i Vendsyssel Håndbold, og det er et bevis på, at han er en talentfuld træner. Og så skal man ikke glemme den aktive karriere, som også gav mange erfaringer.

- Så jeg er sikker på, det på alle måder er et godt valg, siger direktør i Ringkøbing Håndbold, Kim Grøn Hansen.

Den nuværende Ringkøbing-træner Allan Heine stopper til sommer, hvor han skal være ny træner i Viborg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip