Lars Seier køber Michelin-restauranten Geranium

Den tostjernede Michelin-restaurant Geranium får nye ejere.

Lars Seier Christensen, administrerende direktør og stifter i Saxo Bank, indtræder i ejerkredsen af restauranten sammen med de to partnere Rasmus Kofoed og Søren Ledet, der fremadrettet skal drive Geranium.

Det oplyser restauranten i en pressemeddelelse.

Den nye ejerkreds ønsker at gøre det muligt for Geranium at realisere en række udviklingsprojekter, der skal være med til at løfte gæsternes oplevelse endnu et niveau.

- Vi har gennem flere år planlagt at etablere et inspirationskøkken i vores selskabslokale, hvor vi kan udvikle nye smage og oplevelser, og hvor vores gæster kan komme helt tæt på tilblivelsen af retterne og stemningen i køkkenet.

- I det nye setup får vi endelig muligheden, og det understøtter vores ambition om at skabe den ultimative spiseoplevelse for vores gæster, siger Rasmus Kofoed.

Geraniums nye hovedejer, Lars Seier Christensen, ser frem til samarbejdet med Rasmus Kofoed og Søren Ledet.

- Jeg har en stor passion for mad og har flere gange gæstet Geranium. For mig er Søren og Rasmus det perfekte match, hvis man vil skabe den ultimative gastronomiske oplevelse, hvor alle sanser inddrages, siger Lars Seier Christensen og fortsætter:

- Jeg har i flere år haft en drøm om at investere i en restaurant på absolut topniveau, og jeg er stolt over at kunne bidrage til forhåbentligt at give Geranium endnu et gastronomisk løft til gavn for både gæster og ansatte.

- Den danske restaurationsscene har brug for en restaurant af Geranium-kaliber, der både tør udfordre og kan tiltrække et internationalt publikum, siger Lars Seier Christensen.

Grundfilosofien bag restauranten vil fortsat være at skabe gastronomiske oplevelser på højeste niveau med fokus på grøntsager, fisk og skaldyr fra en udvalgt kreds af primært økologiske og biodynamiske leverandører fra lokalområdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip