Lars Seier revser Brøndby-fans i forsvar af Jan Bech

Mens kritikken er haglet ned over Brøndby-formand Jan Bech Andersen efter skandalen omkring hans negative indlæg om blandt andre nu tidligere cheftræner Thomas Frank på et Brøndby-fanforum, tager en ven ham nu i forsvar.

Saxo Bank-ejeren Lars Seier Christensen med de nære relationer til Bjarne Riis er også en bekendt af Jan Bech Andersen, og på Facebook lancerer han både et forsvar af Brøndby-formanden og en hård kritik af Brøndbys fans.

- Lad os nu lige slappe af - her er en entusiast, der har brugt et trecifret millionbeløb på sin passion. En mand der - måske naivt - har involveret sig i fansenes verden. Det bedste, der nogensinde kunne ske for Brøndby (og langt mere end de fortjener), skriver Lars Seier om Jan Bech Andersen.

- Så selv om Jan har dummet sig - så er han uden tvivl en del af løsningen, snarere end en del af problemet.

Saxo Bank-ejeren nøjes dog ikke med et forsvar af vennen. Han sender også en gedigen stikpille af sted mod Brøndbys fans.

- Hvis Brøndby-fans er for dumme til at forstå det - så er det ikke vanvittigt overraskende. Hvis de er kloge, så tilgiver de hurtigt en passioneret mand, der er sidste bastion for at holde deres sørgelige klub i live, skriver Lars Seier.

- Så for første og eneste gang må jeg støtte en Brøndby-leder - fordi jeg kender ham som et ordentligt menneske og en entusiast. Tag jer sammen, tilgiv, sig tak og kom videre, slutter Seier sit indlæg på Facebook.

Jan Bech Andersen havde via sin søns profil på et Brøndby-fanforum flere gang skrevet stærkt kritiske indlæg om både Thomas Frank og tidligere sportschef Per Rud, hvilket blev afsløret.

Det fik Thomas Frank til at sige op onsdag. U19-træner Auri Skarbalius bliver midlertidig cheftræner frem til sæsonafslutningen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip