Lasse Norman er udtaget til Post Danmark Rundt

Danmarks Cykle Unions (DCU) sportschef, Lars Bonde, og talentchef Morten Bennekou har onsdag udtaget seks af de otte ryttere, der skal deltage på Team Post Danmark-holdet i Post Danmark Rundt i august. Udtaget er blandt andre OL-guldvinder Lasse Norman Hansen.

Det sammensatte hold består af udvalgte ryttere, hvis hold ikke er med i feltet. Asbjørn Kragh-Andersen og Alexander Kamp fra Christina Watches-Kuma var egentlig udtaget til det danske hold, men de kommer ikke med.

Christina Watches-Kuma er nemlig utilfreds med, at holdet ikke selv kom med i løbet, og ledelsen har trukket de to ryttere fra løbet.

- Vi har undersøgt sagen hos Danmarks Idrætsforbunds jurister, og de vurderer, at vi kan kræve, at rytterne på de danske teams skal deltage på Danmarks Cykle Unions udvalgte hold.

- Vi ønsker dog ikke at tage rytterne som gidsler i denne sag og vælger derfor at se bort fra Alexander Kamp og Asbjørn Kragh-Andersen på Team Post Danmark, siger Lars Bonde i en pressemeddelelse.

- Derfor ser vi tiden an og vurderer ryttermaterialet, inden vi udtager de to sidste ryttere til Team Post Danmark 2014, siger Lars Bonde.

Følgende ryttere er udtaget:

Lasse Norman Hansen (Garmin-Sharp).

Nicolai Brøchner (Bissel Development Team).

Kristian Haugaard (Giant-Shiamno Development).

Casper Folsach (Globeteam-Siesta Homes Group).

Christopher Lisson (Team Designa Køkken-Knudsgaard).

Mathias Dam Westergaard (Team Designa Køkken-Knudsgaard).

Årets løb køres fra 6. til 10. august. Der er start i Hobro og mål på Frederiksberg Allé i København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip