Lasse Rimmer bliver ny vært på Discovery Channel

Programmet sætter en række danske og udenlandske produkter og hverdagsgenstande under lup og giver seerne en forklaring på, hvordan tingene bliver produceret.

Stand-up komikeren Lasse Rimmer overtager værtskabet fra hjerneforsker og tv-vært, Peter Lund Madsen, der sidste år var vært for programmet med stor succes.

Lasse har som stand-up komiker ry for et højt taletempo og en tendens til at improvisere med afsæt i samtale med publikum. Han er ligeledes en af de mest fulgte danskere på det sociale medie Twitter, hvor han dagligt brillerer med adskillige debatskabende og sjove tweets.

I 2005 blev Lasse kendt som ”Danmarks klogeste mand” efter at have deltaget i TV 2's program Test Nationen, hvor han i en tv-transmitteret IQ-test opnåede den højest målte intelligenskvotient på 156 (standardafvigelse 24) blandt de i alt 262 deltagere.

Læs også: Hvem bliver Danmarks bedste amatørbager?

Til næste år slår den kloge mand så sine folder på ”kloge-kanalen” Discovery Channel i 9 episoder af det populærvidenskabelige program.

- At vi i år har fået Lasse Rimmer som vært på programmet er helt fantastisk. Lasse er jo kendt for sin intelligens og matcher Discovery-brandet spot on, siger Maybritt Schlyter, Discoverys Nordiske programansvarlige.

Nogle af de produkter, Lasse stiller skarpt på i programmet, er toiletpapir, nougat og absinth. Samtidig medvirker racerkøreren Jason Watt, som skal ud og køre en helt vild biltur med Lasse og 'Den skaldede kok” Carsten Olsen, der er med i et afsnit hos Novo Nordisk om insulin, fordi hans søn har diabetes.

Programmet forventes at have premiere i januar 2014.

 

Dagens Gossip