Lasse Rise får ny fart i karrieren i Esbjerg

Esbjerg har fredag hentet den 28-årige offensivspiller Lasse Rise, der er købt fri af sin kontrakt i Randers FC og tiltræder i klubben så hurtigt som muligt.

Lasse Rise bliver dermed forenet med Esbjerg-træner Niels Frederiksen, der trænede ham i Lyngby, hvor han fik sit gennembrud på seniorniveau.

Den hurtige, oprindelige Avarta-spiller skiftede i 2006 til Lyngby, og i 2011 fortsatte han karrieren i Randers, hvor det blev til ni mål i 41 kampe. Det seneste halvandet år har han dog været hårdt plaget af skader og har ikke spillet superligakampe i år.

- Jeg føler mig formmæssigt i bedre forfatning end længe. Nu mangler jeg bare at spille med et hold og komme i kamp.

- Niels kender mig fra Lyngby og har et godt indblik i, hvad der skal til for at bringe mig i topform, og det er en ekstra bonus for mig, siger Lasse Rise til klubbens hjemmeside.

Niels Frederiksen vil sammen med Esbjergs sundhedsstab dosere Lasse Rises træning, så hans muskel- og fibersammensætning kan restituere, og han har stor tiltro til, at det vil lykkes.

- Jeg kender Lasse og ved, hvor dygtig en spiller han er. Han er ekstremt hurtig, eksplosiv og sparker fantastisk til bolden, en topsuperligaspiller, hvis vi formår at få ham op i gear.

- Lasse kan dække de fire forreste positioner og passer rigtig godt ind i vores måde at spille fodbold på, siger Niels Frederiksen.

Lasse Rise har været plaget af flere muskelskader i sin tid i Randers. Og han var forhindret af sygdom ved træningsstarten i Randers, men har trænet med i denne uge.

- Jeg glæder mig til at starte på en frisk i Esbjerg, der er et godt spillende fodboldhold med mange talentfulde spillere, som har klaret sig godt i både Europa og den hjemlige liga.

- For mig gælder det først og fremmest om at komme inden for de fire kridtstreger igen. Jeg har en masse, jeg gerne vil, men må nok være lidt tålmodig. Målet er at bidrage med mine færdigheder i en i forvejen stærk trup, siger Lasse Rise.

/ritzau/

 

Dagens Gossip