Lasse Vibe om sin debut: Det kan kun gå fremad

Allsvenskans danske topscorer Lasse Vibe fra IFK Göteborg fik onsdag aften sin debut på det danske landshold, der tabte 1-2 til Tyrkiet i en testkamp i Odense.

Den 27-årige angriber blev sendt på banen efter godt en times spil, da stillingen var 1-1. I overtiden scorede tyrkerne sejrsmålet.

- Det er ikke lige den debut, man håber på. Jeg har længe drømt om at få debut, men det skulle ikke lige foregå på den måde.

- Men en debut er en debut, og William Kvist sagde til mig, at han tabte 0-4 i sin debut mod Irland. Så nu kan det vel kun gå fremad, siger Lasse Vibe.

Göteborg-spilleren med en fortid i Sønderjyske føler alligevel, at han fik vist sig nogenlunde frem for landstræner Morten Olsen.

- Jeg fik en god afslutning, som jeg så gå over i det lange hjørne. Jeg har så også en skidt første berøring på en ellers fin aflevering fra Andreas Cornelius. Jeg er ikke super tilfreds, men jeg fik vist lidt af det, jeg står for, siger Vibe.

Debutanten har svært ved at vurdere, om han kan få spilletid i søndagens vigtige EM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

- Det ser svært ud. Omvendt er jeg en type, som der ikke er andre af i truppen. Det handler om at vise mig frem de næste dage til træning. Jeg skal bare klø på, siger Vibe.

Nicklas Bendtner, der ikke er i sin bedste kampform, spillede den første time i landsholdets angreb, mens Vibe og Andreas Cornelius fik de sidste 30 minutter. Daniel Agger scorede det danske mål på et straffespark 10 minutter før pausen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip