Lasse Vibe scorer hattrick for IFK Göteborg

20/07/2014

Lasse Vibe havde en fremragende søndag eftermiddag, da IFK Göteborg søndag tog imod Mjällby i Allsvenskan.

Den danske fodboldspiller lavede hattrick for hjemmeholdet, da IFK Göteborg sejrede med 3-1.

Lasse Vibe topper topscorerlisten med 12 ligatræffere i sæsonen, så han har et hul ned til de øvrige målslugere i Allsvenskan.

Den tidligere Sønderjyske-spiller indledte målscoringen kort før udløbet af første halvleg.

Efter at Mjällby havde fået udlignet tidligt i anden halvleg, sørgede danskeren for sejr til hjemmeholdet med yderligere to scoringer.

Senere søndag kom også den danske angriber Mikkel Beckmann på måltavlen i den bedste danske fodboldrække, da han reducerede til 1-2 for Elfsborg ude mod Norrköping. Elfsborg endte med at tabe kampen med 2-4.

Målmanden Kevin Stuhr Ellegaard har mistet stampladsen hos Elfsborg, og den tidligere Randers-keeper sad derfor på bænken i hele kampen.

IFK Göteborg ligger nummer fire i ligaen med 26 point for 15 kampe. Malmö FF topper med 34 point.