Laudrup: AGF skal bakke op om Wieghorst-idéer

Morten Wieghorst leverede et fint stykke arbejde som assistenttræner for Michael Laudrup, da han var manager i Premier League-klubben Swansea.

Og Michael Laudrup mener, at Morten Wieghorst, som fredag blev ansat som ny cheftræner i AGF, vil få succes i 1. divisionsklubben. Det kræver dog, at AGF-ledelsen lytter til Morten Wieghorst.

- Jeg er glad på Mortens vegne. Det er et krævende, men samtidig spændende job, han går ind til i AGF, men jeg overbevist om, at han vil gøre et godt stykke arbejde med holdet.

- I den sammenhæng er det selvfølgelig vigtigt, at ledelsen i klubben er klar til at bakke op omkring hans idéer, skriver Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

I den forgangne sæson rykkede AGF skuffende ud af Superligaen. Michael Laudrup håber, at Morten Wieghorst og AGF rykker op med det samme.

- Jeg har været meget glad for vores samarbejde. Jeg ønsker Morten det bedste og håber, at han om et år vil være tilbage i Superligaen med AGF, lyder det fra Michael Laudrup.

Tidligere har Morten Wieghorst været ansat som U21-landstræner og cheftræner i FC Nordsjælland. Han er ansat på en treårig kontrakt i AGF.

/ritzau/

 

Dagens Gossip