Laudrup: Det er en stor uge for Swansea

Swansea skal spille tre kampe i denne uge, som vil være med til at definere hele sæsonen. Det drejer sig om to opgør i Premier League mod Hull og Norwich samt en kamp mod St. Gallen i Europa League.

Mandag aften kommer Hull på besøg på Liberty Stadium i Wales, og det bliver en kamp mellem to jævnbyrdige mandskaber, vurderer Swansea-manager Michael Laudrup.

- I en enkelt kamp kan vi slå alle hold, men Hull har 17 point, og vi har 18 point, så det er en kamp, jeg gerne vil vinde af mange årsager.

- Både fordi vi spiller på hjemmebane, fordi vi kan komme op over 20 point, og fordi vi kan distancere en masse hold bag os, siger Laudrup til klubbens hjemmeside.

Den danske manager bekræftede, at de skadede angribere Michu og Wilfried Bony er tilbage på træningsbanen, men det er usikkert, hvornår de kommer i aktion.

- Bony og Michu har trænet, som selvfølgelig er gode nyheder, men vi har tre kampe på seks dage, så vi skal være forsigtige med at bruge dem, siger Laudrup.

Allerede på torsdag skal Swansea møde St. Gallen i Schweiz, og hvis Laudrups tropper får mindst et point i den kamp, så er holdet videre til forårets 1/16-finaler i Europa League.

- Det er en stor uge for os. Hvis vi kan få point i de to ligakampe, og hvis vi kan gå videre i Europa League, så vil det være fantastisk.

- Vi må slås for det, for det bliver tre virkelig svære kampe. Der er så mange Premier League-kampe på kort tid, så vi kan rykke op og ned meget hurtigt, siger Laudrup.

Aftenens kamp mellem Swansea og Hull fløjtes i gang klokken 21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip