Laudrup har sagt nej tak til flere klubber

Den næste fodboldklub, 49-årige Michael Laudrup skal træne, skal være en klub, der kigger opad i tabellen.

Den tidligere Swansea-manager har allerede fået flere tilbud, som han har afvist. Han vil ikke gentage forsøget med at være cheftræner i en spansk bund- eller midterklub, som kigger nedad i tabellen.

- Jeg har haft samtaler med klubber i England og Spanien - og nu skal jeg passe meget på ikke at lyde og virke arrogant, for det er jeg ikke - men det er klubber på et niveau, hvor jeg har været.

- Jeg har jo prøvet mindre klubber i de to store ligaer, Getafe og Mallorca i Spanien og Swansea i Premier League, så det ser jeg ingen grund til at gentage.

- Det efterlader mig med to muligheder: at vente på et tilbud fra en større klub eller sige ja til et af de tilbud, der er kommet fra klubber uden for Europa, siger Laudrup til Politiken.

Han vil ikke afsløre, hvorfra tilbuddene uden for Europa er kommet.

- Det kan være hvor som helst. Jeg har det sådan nu, at jeg helst vil have et job, hvor jeg kan se opad i tabellen, ikke nedad. Men hvis ikke det job kommer - og det ser ikke sådan ud lige for tiden, vel - så må jeg enten vente et år eller to, sådan er det.

- Eller tage et af de mere eventyrlige trænerjob, som du siger. Det kan være spændende, men det rummer også den risiko, at man bliver "glemt" og får sværere ved at få et godt trænerjob i Europa bagefter, forklarer Laudrup.

Der er også kommet konkrete tilbud fra klubber i Frankrig, men de er blevet afvist af Laudrup:

- Jeg har fået tilbud fra franske klubber, også for nylig, men jeg har pænt sagt nej tak. Jeg kan ikke sproget godt nok, og jeg vil ikke være afhængig af tolke og risikere misforståelser i det daglige arbejde - det har jeg oplevet i Moskva. Så nej, jeg skal ikke til Frankrig.

/ritzau/

 

Dagens Gossip