Laudrup køber million-lejlighed i København

Hvis man har sin daglige gang nær de hyggelige kanaler på Christianshavn, skal man måske til at holde et ekstra vågent øje med, om der skulle dukke en dansk fodboldlegende op på den lokale kaffebar. Michael og Siw Laudrup har nemlig kastet 14,5 millioner efter en lejlighed på Christianshavn, skriver Boliga.

Den 172 kvadratmeter store lejlighed ligger i Strandgade, og der er også mulighed for at købe sig til en bådplads i lystbådehavnen, hvis vandet, der ikke ligger mere end en spytklat væk, trækker.

Den tidligere fodboldspiller og -træner har boet i ni lande, siden han for 30 år siden begyndte den professionelle karriere i udlandet. Og parret bliver muligvis på de solrige breddegrader på trods af millioninvesteringen. Lejligheden har nemlig ikke bopælspligt.

Faktisk blev der skrevet under på handlen i 2013, men dengang var den luksuriøse lejlighed på Krøyers Plads-projektet ikke andet end drømme og streger på et papir. Men nu er lejlighederne blevet til virkelighed, og det er derfor muligt for fodboldlegenden at komme forbi den mondæne matrikel og nyde udsigten over Københavns Havn.

Det er ikke en tilfældig lejlighed, Laudrup-parret har sat deres underskrift på. Ifølge NCC Bolig har projektet Danmarks første svanemærkede lejligheder og er blevet belønnet med en pris for sit fokus på bæredygtighed i kombination med arkitektur.

Se en af de andre lejligheder fra projektet her: http://www.selvsalg.dk/bolig/31243/strandgade_83_3_4-1401-koebenhavn_k

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip