Laudrup og Swansea henter vital sejr

For første gang siden 4. december har Michael Laudrup og Swansea smagt sejrens sødme i Premier League. Det skete med en hjemmesejr på 2-0 over Fulham, der havde den 19-årige dansker Lasse Vigen Christensen på bænken i hele kampen.

Men man skulle et godt stykke ind i kampen, inden det første mål faldt for Michael Laudrups hold, der efter otte ligakampe uden sejr er faldet ned i ligaens dårligste ende.

Først efter godt en time lykkedes det at score det forløsende mål. Jonjo Shelvey bragte holdet foran med en heldig afslutning, der blev afrettet af flere Fulham-spillere. Tidligere i kampen havde Jonjo Shelvey haft et forsøg på overliggeren.

Efter scoringen fortsatte Swansea med at styre kampen, og 14 minutter før tid faldt afgørelsen, da Chico Flores headede bolden ind til 2-0 på et oplæg fra de Guzman. Sidstnævnte spillede en god kamp.

Sejren var vital for Swansea, da Fulham er en af konkurrenterne i bunden, og Michael Laudrup havde annonceret, at nu skulle pointene i hus.

Fulham, der har René Meulensteen som træner, lå inden runden placeret lige over nedrykningsstregen, og den får Swansea nu skabt lidt luft til med tirsdagens sejr.

Swanseas næste opgave er på lørdag ude mod West Ham.

/ritzau/

 

Dagens Gossip