Laudrup: Om to år er Højbjerg stamspiller i Bayern

Michael Laudrup fik ikke mulighed for at hilse på Pierre-Emile Højbjerg, da Laudrups hold, Lekhwiya, tirsdag tabte en træningskamp til Bayern München med 1-4.

Højbjerg blev i sidste uge udlejet til Augsburg for resten af denne sæson, men Laudrup ser et stort lys i sin unge landsmand og forventer, at han vil vende stærkt tilbage til Bayern efter lejeperioden.

- Jeg har set ham spille for det danske landshold. Han er et stort talent og en fremtidens mand. Han er ung, men allerede meget stærk.

- Ham kommer vi til at høre meget mere til. Om to år er han i Bayern Münchens startopstilling, spår Laudrup i et interview med Merkur-online.de.

Pierre-Emile Højbjerg kom til den tyske storklub allerede som 16-årig og står trods sine blot 19 år noteret for 17 bundesligakampe og tre optrædener i Champions League på det prominente mandskab.

Både Bayern og Laudrup ser et stort lys i midtbanespilleren, men på spørgsmålet om Højbjerg bliver den næste danske superstar, stejler den danske legende dog.

- Sådan noget siger jeg helst ikke om unge spillere. Man sætter jo de stakkels fyre under et stort pres, siger Michael Laudrup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip