Laudrup om fyring: Swansea ville af med mine folk

Det var tilsyneladende Michael Laudrups hold af assistenter og hjælpere, der kostede ham jobbet i Swansea.

På et pressemøde i London tirsdag aften fortæller Laudrup sin version af møderne med formanden Huw Jenkins, der endte med at fyre sin danske manager.

Laudrup er fortsat forundret, men han fortæller, at Swansea-ledelsen gentagne gange forsøgte at få Laudrup til at skifte ud blandt sine assistenter.

Midt i januar fik jeg at vide, at de ikke var tilfredse med mit hold af trænere og coaches.

- Jeg sagde, "jeg er ikke enig", men jeg lytter. Efter det spillede vi en pokalkamp og vandt og en ligakamp og vandt. Og så tabte vi til West Ham.

- Så fik jeg en ny besked om, at jeg virkelig skulle mere end overveje at skifte ud på mit hold af personale. Vi blev enige om et møde. Jeg skulle noget personligt, og det vidste formanden.

- Om tirsdagen inden træning havde vi et møde, de sagde igen, at de ville have udskiftet i personalet. Jeg sagde, vi havde talt om det, siger Laudrup, der understreger, at han aldrig kunne finde på at udskifte på sit eget hold af hjælpere.

I forlængelsen af fyringen af Laudrup blev assistenttræner Morten Wieghorst, scout Erik Larsen og den fysiske træner Oscar García også fyret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip