Laudrup: Så slemt står det til med Claudia

Da danserinden Claudia Rex fredag aften måtte erkende, at hun ikke kunne gå tilbage til dansegulvet, tog Mads Laudrup en hurtig beslutning.

Han gik nemlig på gulvet alene, da hans partner blev skadet og måtte køres på skadestuen. 

Det var midt i deres slowfox-dans, at Claudia Rex vred om. Hun dansede tappert videre, men måtte til sidst lade sig bære fra gulvet af Mads Laudrup, der har hørt fra hende efter hun er blevet undersøgt.

- Claudia har forstuvet sin ankel, men jeg ved ikke, hvad det kommer til at betyde for os, eller hvad produktionen har tænkt, hvis hun nu ikke kan danse videre, siger han.

Om han vil fortsætte konkurrencen med en anden partner, hvis det bliver nødvendigt, er stadig usikkert.

- Det ved jeg ikke, det har jeg ikke taget stilling til endnu, siger Mads Laudrup, der fredag aften prøvede at danse alene for seerne.

Der var nemlig stadig en dans på programmet - en fællesdans, hvor parrene skulle vise deres kunnen i den amerikanske swingdans Lindy Hop - da Claudia Rex måtte forlade showet og køre på skadestuen.

Mads Laudrup tog beslutningen om at gå på gulvet alene.

- Det var nok meget godt, at jeg ikke havde så lang tid til at tænke over det, siger han.

- Det var meget, meget specielt at stå på gulvet alene, og jeg måtte improvisere en del, siger Mads Laudrup, der ikke ville have taget den opgave i stiv arm for bare et par uger siden.

- Det havde jeg ikke kunne gøre før nu, siger han.

- Men Claudia var så ked af det, så det synes jeg, at jeg gerne ville gøre for hende, siger han.

Derfor var han heller ikke i tvivl om, at han ville danse alene igen, hvis han og Claudia var røget i omdans.

- Jeg tænkte, at det var bedre at danse alene end at lade være og på den måde nærmest melde sig selv ud af konkurrencen, siger han.

Newspaq

 

Dagens Gossip