Laudrup trækker Manchester United i FA Cuppen

Swansea står over for en svær forhindring, hvis klubben skal videre fra tredje runde af den engelske pokalturnering, FA Cup.

Holdet blev i søndagens lodtrækning parret med de forsvarende mestre fra Manchester United, som ganske vist ikke har haft den bedste sæson.

Men United var temmelig overlegen i de to klubbers første indbyrdes møde i sæsonen i første spillerunde af Premier League, som blev vundet 4-1.

Det mest interessante opgør, der kom ud af lodtrækningen, var dog kampen mellem Tottenham og Arsenal.

De to London-klubber har i årevis dystet om håneretten i det nordlige London, og derfor er der lagt op til noget af et lokalbrag på Emirates Stadium.

De tre øvrige interne Premier League-opgør i tredje runde hedder West Bromwich-Crystal Palace, Newcastle-Cardiff og Norwich-Fulham.

Daniel Aggers Liverpool har på papiret fået en meget nem opgave i vinderen af opgøret mellem Oldham og Mansfield, men det lykkedes faktisk for Oldham at slå netop Liverpool ud af turneringen sidste år, så intet er givet på forhånd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip