Laudrup tror på Solskjær-succes

Swanseas danske manager Michael Laudrup tror, at Ole Gunnar Solskjær kan håndtere jobbet som manager i Premier League-klubben Cardiff.

- Jeg tror, han vil gøre det godt. Han har forudsætningerne for det. Han har trænet Molde, og der har han gjort det godt. Han kender britisk fodbold, og han kender kulturen.

- Det vigtigste er at indordne sig og finde ud af mentaliteten. Han har allerede boet her i en del år, da han spillede for Manchester United.

- Det er også en fordel, men uanset hvad, så er det spillernes indsats på banen, som afgør hans præstationer, siger Michael Laudrup til den norske avis VG.

Selv om danskeren tror på Solskjær, så håber han ikke, at Cardiff spiller op til deres bedste, når de møder netop Swansea 8. februar.

Både Cardiff og Swansea hører hjemme i Wales og er store rivaler.

Michael Laudrups klub ligger på 13.-pladsen med tre point ned til Cardiff, der befinder sig lige over stregen.

- Det er fint at have ambitioner. De håber selvfølgelig på at ende over os, men lad os nu se, hvad der sker. Det vigtigste for Cardiff er at overleve den første sæson i Premier League, siger Michael Laudrup.

Michael Laudrups næste opgave i Premier League bliver lørdag på Old Trafford mod kriseramte Manchester United, som det lykkedes Swansea at slå ud af FA Cuppen sidste weekend.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tager samme dag mod West Ham i nordmandens første Premier League-kamp som manager.

/ritzau/

 

Dagens Gossip