Laudrups nøglespiller har ikke brækket anklen

Michael Laudrup kan foreløbigt ånde lettet op. Røntgenbilleder viser, at Swanseas lynhurtige kantspiller Nathan Dyer ikke har brækket anklen, som der ellers var frygtet, da spilleren blev båret fra banen i søndagens udebaneopgør mod Norwich.

Det så meget grimt ud, da Dyer efter en hidsig duel med Norwich-forsvareren Sebastien Bassong vred om på anklen. Og Swansea-spilleren måtte have ilt, mens han blev båret fra banen.

Men søndag aften kunne Swansea via Twitter berolige fans af den walisiske klub.

- De første røntgenbilleder afslører intet brud på Dyers ankel. Men vi har brug for yderligere scanninger i morgen (mandag. red.) for at kunne stille den endelige diagnose, skriver klubben.

Kampen mellem Swansea og Norwich endte 1-1 - blandt andet på en scoring af Nathan Dyer - og Michael Laudrup vurderede efterfølgende, at skaden fik stor betydning for kampens resultat.

- Jeg tror, at kampen ændrede sig på to måder på grund af skaden. Alle kan se, at det ikke er godt, når man bliver båret fra banen på den måde.

- Vi er alle mennesker, og spillerne havde 10 minutter, hvor de var påvirkede af skaden. Og rent taktisk mistede vi vores primære trussel med løb i dybden, som også var sådan, vi scorede vores mål, sagde Laudrup til britiske medier.

Nathan Dyer er med fire mål Swanseas Premier League-topscorer i denne sæson.

Swansea har 20 point for 16 kampe, og holdet er placeret på en 10.-plads i Premier League.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip