Lauge og Toft Hansen besejrer Mikkel Hansen i Paris

16/11/2014

Mikkel Hansen blev kampens topscorer med otte mål, men hans klub, Paris Saint-Germain, mistede søndag sin status som ubesejret i Champions League.

Den franske håndboldklub tabte 25-27 hjemme til tyske THW Kiel i topmødet i gruppe A. Paris Saint-Germain førte ellers 13-12 ved pausen.

THW Kiel, der havde både Rasmus Lauge og René Toft Hansen med, overtager førstepladsen i gruppen fra netop Paris Saint-Germain. Begge hold har otte point for fem kampe.

Mikkel Hansen var spilleren, der forsøgte at holde hjemmeholdet inde i kampen, da Kiel rykkede i anden halvleg.

Den danske stjernespiller lavede Paris Saint-Germains tre sidste mål, men det bragte ikke holdet tættere på end 25-26.

Rasmus Lauge, som for kort tid siden gjorde comeback efter otte måneders pause, scorede to gange, mens René Toft Hansen lavede et mål for Kiel.

Begge hold manglede flere profiler. Målmanden Thierry Omeyer og fløjen Luc Abalo kunne ikke stille op for Paris Saint-Germain, mens Kiel var uden de skadede Filip Jicha og Aron Palmarsson.