Laura ofrede sit liv for at redde 10-årig pige fra rullende bus

En grim ulykke har ramt Ohio Cleveland i USA, efter skolebuschaufføren Laura Zborowski blev dræbt i forsøget på at redde en elev fra at blive kørt over for to dage siden. Det skriver Huffington Post.

Den afdøde 51-årige Laura Zborowski fra Akron er blevet hyldet som lidt af en helt, efter hun smed en 10-årig pige væk fra vejen tirsdag morgen, da en bus trillede baglæns. Desværre blev Laura selv mast og dræbt under bussen.

Læs også: Fantastisk reaktion: Se hvad buschauffør gør, da han ser grædende pige

- Hun ofrede sig eget liv for at redde en 10-årig piges liv, siger Rick Edwards fra Akron Politi til Huffington Post.  

Laura Zborowski var ved at træne en række rutinemæssige bus-evakueringsøvelser med omkring 40 elever i mange aldre fra Middleburg Academy i Akron, da ulykken skete.

Læs også: 10-årige William blev grædende smidt af skolebussen

Den 10-årige pige var den sidste, der skulle forlade bussen befandt sig bag bussen, da den pludselige begyndte at trille baglæns. Laura Zborowski kastede pigen ind på græsset, og derefter rullede bussen over hende.   

- Jeg tror ikke, hun havde tid til at reagere, siger Rick Edwards fra Akron Politi til Huffington Post.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Bussen stoppede først, da den ramte et træ. Politiet er ved at undersøge, hvad der fik bussen til at trille baglæns. Det fremgår ikke af Huffington Post, hvorvidt Laura Zborowski var den eneste buschauffør i bussen, eller om det var hende, der havde "parkeret" bussen. 

 

Dagens Gossip