Lavrov forlader atomforhandlinger med Iran

Ruslands udenrigsminister, Sergej Lavrov, forlader atomforhandlinger mellem stormagterne og Iran. Han vender tilbage til Schweiz tirsdag, hvis der er udsigt til en aftale, siger en russisk talskvinde.

- Hvis der er en realistisk chance for en aftale i morgen, så vil han sandsynligvis komme tilbage, siger hun til journalister i Lausanne.

Ved midnat tirsdag udløber fristen for at indgå en aftale. Det er stormagterne i 5+1, der forhandler med Iran om en aftale, der skal sikre, at styret i Teheran ikke kan udvikle atomvåben, men samtidig give Iran mulighed for at udnytte atomteknologien til energiformål.

Forhandlingerne i Lausanne føres i den sidste fase mellem udenrigsministrene fra USA, Kina, Rusland, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Det er den forsamling, som Lavrov nu forlader.

Men en talsmand for den russiske regering siger ifølge nyhedsbureauet Reuters, at der kommer "positive signaler" fra forhandlingerne.

- Lad os ikke spekulere over, om glasset er halvt fyldt eller halvt tomt. Der er nogle positive signaler fra Lausanne, konstaterer han.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip