Lazio hopper op på tredjepladsen med sejr over Milan

24/01/2015

Den tyske fodboldverdensmester Miroslav Klose lagde op til et mål og scorede selv et, da han og Lazio lørdag aften vandt 3-1 hjemme over AC Milan.

Sejren sender Lazio op på Serie A's tredjeplads, inden topklubbernes øvrige kampe i 20. spillerunde.

Milan var ellers foran 1-0 ved pausen takket være Jeremy Menez' tidligere mål, men kort efter pausen fik Lazio vendt opgøret med to hurtige mål.

Marco Parolo udlignede til 1-1, mens den 36-årige tyske angriber Klose nettede til 2-1, inden Parolo i slutfasen scorede til 3-1.

I overtiden fik Milan sin franske forsvarsspiller Philippe Mexes vist ud. Mexes, der er kendt for at samle røde kort på sit cv, var frustreret og endte med at tage kvælertag på Lazio-anfører Stefano Mauri