LeBron James trodser krampe: Vi kunne lege doktor

LeBron James bøvlede med krampe og smerter, men leverede endnu en stor basketballkamp for Cleveland Cavaliers, som vandt 114-111 over Atlanta Hawks efter overtid.

Dermed vandt Cleveland den tredje semifinalekamp i træk og fører nu med 3-0 i kampe mod Atlanta.

Der spilles bedst ud af syv kampe, så finalepladsen i NBA kan allerede sikres i næste opgør natten til onsdag dansk tid. Cleveland har tilmed fordel af hjemmebane.

LeBron James lavede 37 point, 18 rebounds og 13 assist. Det var LeBron James' første triple-double i slutspillet og var lidt af en præstation, fordi amerikaneren døjede med flere småskader.

- Prøv at tæl dem. Vi kunne lege doktor lige nu, så mange skader har jeg.

- Uanset hvordan jeg har det, så bliver jeg nødt til at prøve at lave nogle point. Jeg følte ikke, jeg kunne give mere, men jeg var i stand til at kæmpe mig igennem, siger LeBron James.

Han overvejede at lade sig udskifte i kampens slutfase på grund af smerter, men blev på banen og afgjorde det hele i overtiden.

- Vi er et desperat hold. Vi spiller godt sammen, og hvis vi spiller så godt, som vi kan, og vi forsvarer os på et højt niveau og fordeler bolden i offensiven, så har vi en god chance for at vinde, mener LeBron James.

I begyndelsen af kampen brændte LeBron James sine 10 første forsøg, men endte med at score 14 gange på 37 forsøg.

Cleveland-træner David Blatt mener, at LeBron James fik krampe på grund af væskemangel.

- Han spillede videre trods smerte og krampe, og han ville bare ikke lade os tabe den kamp. Det var utroligt, siger David Blatt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip